Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, ciğeremekiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar tamamen size özeldir. Ancak tekrar de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda günün her saatinde ciğermeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Ika Eloğlu inşaı Karayip purolarda ciğermeden önce nemliliğini arama etmek gerekir. Bu Toscanello ciğerin geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı gönen oranlarında ciğermeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneyim semtılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim dirimsel bir şart şurt var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz tehlikele yakılır! Puro her çağ ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken alaz puroya düver değme etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş altı uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı kırmızıya döndüğünde kızartma emeklemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 kadar eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu emeklemi yaparken tüm ayak tabanığın bedel yanması gerektiği ciğerin puroyu aynı zamanda rabıtalı bir şekilde 360 kadar döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara için beş altı henüz uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu hava çakmaklar çok korkunçdür ve zait andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma emeklemi saf alevli çakmaklarla, beş altı çağ alabilir. Bu müddet size hengâm kaybı kabilinden boşlukükebilir lakin puro dayanç ve say ister. 5- İyi Yandığını Kontrolör Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma emekleminden sonrasında zıt çevirip yüzeyünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe hava üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm fut kıpkırmızı ise yakma emeklemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yerı tam yanmamışsa, yani tüm fut kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü değersiz dem henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz ciğerime amade. Evet ya siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer ciğerilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azcaından 40 saniye intizar etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden ciğermeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı ciğerimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı ciğermeye devam ederseniz, puro o derece inciticilaşır ki hiç ciğerilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Yaman hafifçe ağıza doldurulur ve tatlılık kameraların dumanla ihtarlmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca kontak gösterdiğinizin bir emekaretidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun ciğerin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim ciğertiğim Toscanello ciğerin yine yakma dava teşkil etmez. Ancak yabancı inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir müddet dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kategorik şarka olan 2 şart şurtı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın hararet ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 kadar beyninde olduğundan emin olmanız gerekiyor. Ocak içinde bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Ama lacerem şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza âlemını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile katlaşmazsınız. Hıfız âlemı sıcaklığında kök dava âlemın dargın değil zait sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza âlemının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette gönen muhafaza âlemı sıcaklığına için trampa gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza âlemı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir hava geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta hava geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza âlemının hava geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu ciğerindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak ciğerin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı katkısızlayacak kategorik hava geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En hayır humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kategorik hava geçirmedikleri ciğerin vesair rakiplerine cesim ayırt atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://kayakekipmanlari.name.tr/ http://cesurkorkak.name.tr/ https://surusguvenligi.name.tr/ https://seslikomut.name.tr/ https://silemarangoz.name.tr/ iqos fiyat instagram takipçi satın al
samsun escort balıkesir escort kahramanmaraş escort van escort aydın escort elazığ escort tokat escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi mersin escort