Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, karınkâriniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar tamamen size özeldir. Fakat yeniden de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda günün her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Ika Sahiplik konstrüksiyonı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini kontrol geçirmek gerekir. Bu Toscanello karınin muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı rutubet oranlarında karınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da tecrübe yanılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim dirimsel bir kural var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz nârle yakılır! Puro her hengâm ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken kıvılcım puroya direk değinti etmemelidir. Ateşin maviliği purodan azıcık ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her doğrultuı alya döndüğünde kızartma kârlemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 mertebe eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu kârlemi yaparken bütün ayağın yeksan yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda metodik bir şekilde 360 mertebe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara göre azıcık elan uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu stil çakmaklar çok muazzamdür ve bir tomar andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma kârlemi katıksız alevli çakmaklarla, azıcık hengâm alabilir. Bu süre size çağ kaybı gibi çekmeceükebilir fakat puro çıdam ve himmet ister. 5- İyi Yandığını Yoklama Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma kârleminden sonra hilaf çevirip sebebiyleünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe ortam üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün basamak kıpkırmızı ise yakma kârlemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her doğrultuı tam yanmamışsa, kısaca bütün basamak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu gagaınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ufak tefek nefes elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz karınime anık. Evet ya siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü karınilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azcaından 40 saniye durmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi karınmeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o denli kötülaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Kötü belli belirsizçe ağıza doldurulur ve kâm alıcıların dumanla uyartılmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca rabıta gösterdiğinizin bir kâraretidir. Sönen puronun küllerini enikonu temizleyin. Bunun karınin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri enikonu temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin tekrar yakma problem oluşum etmez. Fakat baskı konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda meraret hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl ayrıca elan uzun bir süre da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinlikle şense olan 2 kuralı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın alev değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 mertebe arasında başüstüneğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Konut içinde bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Fakat pekâlâ eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza kucakını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir problem ile hakkındalaşmazsınız. Muhafaza kucakı sıcaklığında hamur problem kucakın dargın değil bir tomar sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza kucakının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl rutubet muhafaza kucakı sıcaklığına göre değişme gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza kucakı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir ortam geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca ortam geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza kucakının ortam geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu karınindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak kesinlikle ortam geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En güzel humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesinlikle ortam geçirmedikleri karınin başka rakiplerine cesim üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://kayakekipmanlari.name.tr/ http://cesurkorkak.name.tr/ https://surusguvenligi.name.tr/ https://seslikomut.name.tr/ https://silemarangoz.name.tr/ iqos fiyat instagram takipçi satın al
samsun escort balıkesir escort kahramanmaraş escort van escort aydın escort elazığ escort tokat escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi mersin escort