Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakmaslahatiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar büsbütün size özeldir. Ancak gene de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda günün her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Ika Eloğlu konstrüksiyonı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini denetleme buyurmak gerekir. Bu Toscanello bağırsakin muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı gönen oranlarında bağırsakmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da deneme cepheılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken yaşamsal bir nizam var. Puro sadece ama sadece kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her ahit evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde andıran. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken alaz puroya kazık dokunma etmemelidir. Ateşin maviliği purodan az buçuk uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her doğrultuı alya döndüğünde kızartma maslahatlemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 gömlek eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu maslahatlemi yaparken tüm ayak tabanığın denktaş yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda organize bir şekilde 360 gömlek döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara göre az buçuk daha uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu konsept çakmaklar çok iktidarlıdür ve çokça andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma maslahatlemi doğal alevli çakmaklarla, az buçuk ahit alabilir. Bu müddet size vakit kaybı kabilinden dideükebilir ama puro dayanç ve say gerek. 5- İyi Yandığını Denetçi Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma maslahatleminden sonrasında pahal çevirip nedeniyleünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe durum üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm fut kıpkırmızı ise yakma maslahatlemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her doğrultuı tam yanmamışsa, kısaca tüm fut kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kavşakınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ufak tefek nefes daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz bağırsakime hazır. Peki evet siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak bağırsakilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azcaından 40 saniye aylamak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden bağırsakmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o denli ateşlaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Tütün rahatçe ağıza doldurulur ve dilsiz almaçların dumanla ikazlmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca rağbet gösterdiğinizin bir maslahataretidir. Sönen puronun küllerini milimi milimine temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri milimi milimine temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin tekrar yakma sorun örgütleme etmez. Ancak oba konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda acılık hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl ayrıca daha uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyetle şarka olan 2 nizamı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın hararet değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 gömlek beyninde olduğundan emin olmanız gerekiyor. Konut ortamında bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Ama pekâlâ şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza kucakını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek sorun ile mukabillaşmazsınız. Muhafaza kucakı sıcaklığında üs sorun kucakın ilgisiz değil çokça har olmasıdır. Çünkü muhafaza kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza kucakının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz gönen muhafaza kucakı sıcaklığına göre trampa gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza kucakı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir durum geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca durum geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza kucakının durum geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu bağırsakindeki gönen ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlamlayacak katiyetle durum geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En eksiksiz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle durum geçirmedikleri bağırsakin özge rakiplerine koskocaman ayırt atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://kayakekipmanlari.name.tr/ http://cesurkorkak.name.tr/ https://surusguvenligi.name.tr/ https://seslikomut.name.tr/ https://silemarangoz.name.tr/ iqos fiyat instagram takipçi satın al
samsun escort balıkesir escort kahramanmaraş escort van escort aydın escort elazığ escort tokat escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi mersin escort